Typehuse til enhver drøm og ethvert ønske

​Kigger du på typehuse? Hos Tømrermester Ulrik Bisgård har vi 15 års erfaring med at bygge smukke og funktionelle huse, som passer til alle drømme, ønsker og behov. Vi bygger typehuse for både private, erhverv og boligselskaber. Vi ligger i Frederikshavn, men vi skaber også flotte hjem i blandt andet Aalborg, Hjørring og mange andre steder.

Vi har mange tegninger og modeller af typehuse

Typehuse er ikke typiske huse, men er unikke og arkitekttegnede huse. De er ikke specialtegnede til den enkelte kunde, men du kan selv vælge og sammensætte huset ud fra en række færdige tegninger og modeller.

Det betyder, at din nye bolig bliver dit helt eget specielle typehus. Samtidig får du dit nye drømmehus til en lavere pris, og som sidegevinst er det mere enkelt at få byggetilladelse.

​Vi hjælper gerne med at søge om byggetilladelse hos kommunen. Dermed står vi for al dialog med kommunen om byggeriet og om de tekniske installationer.

Vi hjælper også gerne med at bygge huset. Det sker i en totalentreprise, hvor vi varetager al kontakt med diverse underleverandører og fagentreprenører. Dermed undgår du unødige bekymringer undervejs.

Kom tættere på dine drømme om et nyt hjem

Kontakt os gerne for at høre mere og for at få et møde, hvor vi gennemgår de mange typehuse og de forskellige muligheder og løsningsforslag. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på den ønskede løsning. Du kan ringe til os på telefon 40 62 56 94 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail info@ulrikbisgaard.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Ulrik Bisgård A/S​

CVR: 38610864

Kontakt os

Telefon: 40 62 56 94

​Mail: info@ulrikbisgaard.dk