Totalentreprise udføres af professionelle håndværkere​

Drømmer I om at bygge nyt, bygge til eller måske bygge om i jeres bolig? Så står vi hos Tømrermester Ulrik Bisgård klar til at varetage hele entreprisen. Vi tilbyder en totalentreprise, der spænder over hele projektet, lige fra projekteringen til selve opførelsen af byggeriet.

Vores virksomhed er beliggende i Frederikshavn, og ud over lokale kunder har vi især mange kunder fra Aalborg, Hjørring og omegn.

Fast samarbejde med andre håndværksvirksomheder

Selv om træ er fundament for vores arbejde som tømrer, løser vi også opgaver i totalentreprise. Vi har et fast samarbejde med en lang række af andre erfarne håndværksvirksomheder, når det kommer til større byggeopgaver og renoveringsarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på din totalentreprise

Skal du have udført et byggeprojekt i totalentreprise, varetager vi gerne denne opgave. Vi udfører altid arbejde i højeste kvalitet, ligesom vores samarbejdspartnere gør det.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har en konkret opgave, som du ønsker et uforpligtende tilbud på. Vi tilbyder desuden altid kyndig byggerådgivning, så resultatet bliver smukt og holdbart, og så det ikke mindst lever op til jeres forventninger og drømme.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 62 56 94. Alternativt kan du skrive til vores e-mail info@ulrikbisgaard.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Ulrik Bisgård A/S​

CVR: 38610864

Kontakt os

Telefon: 40 62 56 94

​Mail: info@ulrikbisgaard.dk