Referencer​

Golfhaven

”Vi har været meget tilfreds med hele processen, lige fra plantegning til det færdig hus. Ulrik og hele teamet omkring ham, har været særdeles professionelle, hvilket har givet os en stor tryghed hele vejen igennem. Vi er kun blevet mødt med en positiv tilgang og har der været spørgsmål eller små-ændringer undervejs, er disse blevet besvaret lige med det samme.

Vi har fået lige det hus, som vi har drømt om, og vil bestemt anbefale Ulrik Bisgård og hans team til andre.

Peter & Anitta

Golfhaven 5​

Sæby

Idet vi har benyttet tømrermester Ulrik Bisgård til 2 nybyggerier - kan vi kun på det varmeste anbefale det. Aftaler - kvalitet - pris holder 100% . Vi har henvist flere interesserede nybyggere til Ulrik og fremhæver altid sikkerheden for kvaliteten.

Jette og Møller Christensen

Sæby​​

Strandby

​Vi er meget glade for huset og den kvalitet, som udførelsen udstråler. Der er kælet for detaljen, som vi kan glæde os over, hver gang vi opholder os i Strandby.

En byggeproces er en kompliceret affære, men vi har oplevet en stor imødekommenhed og villighed til at gennemføre ændringer undervejs. Kommunikationen har fungeret fint. Fleksibiliteten gælder begge veje, hvor vi som bygherre også må være indstillet på klare uventede udfordringer til fælles bedste.

Jørgen Kunter Pedersen

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Ulrik Bisgård A/S​

CVR: 38610864

Kontakt os

Telefon: 40 62 56 94

​Mail: info@ulrikbisgaard.dk