Nybyggeri med de bedste materialer udføres

Hos Tømrermester Ulrik Bisgård løser vi alle typer opgaver inden for nybyggeri, og det gælder store såvel som små opgaver. Vi arbejder typisk for private kunder omkring Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og omegn.

Skal der bygges et legehus til ungerne, en garage til bilen eller en havestue til de lyse nætter, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat. 

Vi kan også bygge et helt nyt arkitekttegnet hus, såfremt dette ønskes.

Vi samarbejder udelukkende med de bedste trælasthandler, så du får et stort udvalg af materialer og kun den absolut bedste kvalitet til dit nybyggeri.

Skal du have bygget et helt nyt hus?

Skal du have bygget et helt nyt hus, påtager vi os med glæde tømreropgaven. Skal hele huset være i træ, står vi også til rådighed. Vi har bygget træhuse i mange år, og vi ved derfor, hvad vi taler om, når du tager os med på råd i forbindelse med dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud på dit nybyggeri

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Kontakt os og lad os tale nærmere om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med dit projekt.

Du kan enten ringe til os på telefon 40 62 56 94, eller du kan skrive til vores e-mail info@ulrikbisgaard.dk. Så kontakter vi dig inden for kort tid.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Ulrik Bisgård A/S​

CVR: 38610864

Kontakt os

Telefon: 40 62 56 94

​Mail: info@ulrikbisgaard.dk