​Arkitekttegnet hus i samarbejde med dygtig arkitekt​​

Hos Tømrermester Ulrik Bisgård har du mulighed for at få bygget et nyt, arkitekttegnet hus, hvis du bor i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg eller omegn. Vi har 15 års erfaring med at bygge nye huse, og vi er medlem af Dansk Byggeri, så du kan trygt lade os varetage byggeriet af dit nye hus.

Hvad tilbyder vi?

Vi kan tilbyde et arkitekttegnet hus i både et og to plan. Vi har et tæt samarbejde med Qvist Arkitektur, hvor Lars Qvist holder et indledende møde med kunden og afdækker, hvilke ønsker og forventninger kunderne har til deres kommende hus.

Det er kundens ønsker, og selvfølgelig gældende regler, der er afgørende for, hvordan huset opføres.

Vi kan også hjælpe med at søge om byggetilladelse hos kommunen, hvis dette ønskes. Arkitekten sørger for at undersøge, hvilke tilladelser, der er nødvendige i forhold til at bygge et nyt arkitekttegnet hus, og han tager også højde for dette i forbindelse med selve byggeriet. Vi varetager dermed al dialog med kommunen for dig.

Hvis du allerede har fået tegnet et hus af en anden arkitekt, kan vi også hjælpe med blot at bygge huset efter tegningen. I så fald står vi for hele totalentreprisen, så vi dermed selv vælger vores underleverandører og har kontrol med hele byggeriet.

Kom tættere på drømmen om et arkitekttegnet hus

Ring på telefon 40 62 56 94 eller skriv til e-mail info@ulrikbisgaard.dk og kom et skridt tættere på drømmen om et arkitekttegnet hus.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Ulrik Bisgård A/S​

CVR: 38610864

Kontakt os

Telefon: 40 62 56 94

​Mail: info@ulrikbisgaard.dk